AGENDA CULTURAL BENICARLÓ 23/29 NOVEMBRE

Agenda cultural del cap de setmana, del 23 al 26 de novembre

Dijous 23

Amb motiu del Dia Internacional Contra la Violència de Gènere, Cicle de Cinema «La mirada crítica»

19.30 h Projecció del documental ‘Comença en tu’ i tertúlia amb la directora de la pel·lícula, Marta Vergonyós. Lloc: Edifici Gòtic. Organitza: Regidoria de Benestar Social.

Divendres 24

Amb motiu del Dia Internacional Contra la Violència de Gènere:
11.00 h Lectura del Manifest Institucional a l’ajuntament de Benicarló. Participació dels representants polítics, IES Ramon Cid, IES Joan Coromines, Centre Integrat Formació Professional i persones voluntàries. Organitza: Regidoria de Benestar Social.

19.00 h Inauguració de l’exposició d’Antoni Miró (fins a l’11 de febrer de 2018). Lloc: Mucbe. Organitza: Regidoria de Cultura.

Dissabte 25

16.30 h Recapte Gegant. Recollida d’aliments solidària dins del Gran Recapte d’Aliments. Tallers, actuacions, xocolatada i cercavila. Pl. de Sant Bartomeu. Organitza. Colla de Gegants i Cabuts de Benicarló.

18.00 h Concert de santa Cecília a càrrec de la Banda de Música Ciutat de Benicarló. Obres per al Certamen Internacional de Bandes d’Altea. Lliurament a la societat de l’arxiu del músic José Antonio Valls per part de la família.

18.00 h Taller de modelatge de pasta de sal. De 2 a 10 anys. Duració: 1 hora. Lloc: Mucbe. Organitza: Regidoria de Cultura.

Els tallers i espectacles al Mucbe són gratuïts però l’aforament és limitat, per a inscriure’s cal reservar plaça mitjançant el correu correu.mucbe@ajuntamentdebenicarlo.org o el telèfon 964 46 04 48.

Amb motiu del Dia Internacional Contra la Violència de Gènere:
19.00 h Espectacle de dansa contemporània ‘Bésame… hasta que tu muerte nos separe’. Directora i ballarina: Pepa Cases, Companyia A tempo dansa. Lloc: Pl. de Sant Joan. Organitzen: Regidories de Benestar Social i Cultura.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *