AGENDA CULTURAL BENICARLÓ. DEL 6 AL 10 DE JUNY

Comparteix aquest post...

Agenda cultural, del 6 al 10 de juny

Dimecres 6

19.30 h Concert. Interpretació de la banda sonora de la pel·lícula ‘Los chicos del coro’ a càrrec dels alumnes de cor del Conservatori Mestre Feliu. Auditori Pedro Mercader. Organitza: Conservatori de Música Mestre Feliu.

Dijous 7

19.00 h Inauguració de l’exposició dels treballs de final de curs dels alumnes de l’IES Ramón Cid de Benicarló (fins al 24 de juny). Lloc: Edifici Gòtic. Organitza: AMPA IES Ramón Cid.

19.30 h Cicle de cinema «Igual que tu». Edifici Gòtic. Visionat dels curtmetratges documentals de la Residència Sant Francesc i El Collet. Posteriorment, conversa amb el director i les protagonistes del film. Organitza: Comissió de Treball de les Persones amb Discapacitat del Consell Municipal de Benestar Social.

Divendres 8

10.30 h Taller d’expressió corporal amb residents del Collet i usuaris del CO IVASS-El Maestrat. Lloc: IES Ramon Cid. Organitza: Comissió de Treball de les Persones amb Discapacitat del Consell Municipal de Benestar Social i IES Ramon Cid.

18.30 h Inauguració de l’exposició del VII Concurs de Dibuix Colla de Gegants i Cabuts de Benicarló (fins al 24 de juny). Mucbe. Organitza: Colla de Gegants i Cabuts de Benicarló.

Dissabte 9

9.30 h IV Akuarun Basiliscus Benicarló. Sortida i arribada: Platja del Morrongo. Organitza: Club Triatló Basiliscus.

18.00 h Taller familiar «Collage a l’estil de Peiró. Fernando Peiró i l’Avantguardisme». Places limitades amb inscripció prèvia. De 3 a 12 anys. Taller gratuït. Mucbe. Organitza: Regidoria de Cultura.

18.00 h Periodisme. «Benicarló, una mirada al món». Quatre periodistes de guerra expliquen les seues experiències en les zones més conflictives del planeta.

La xarrada que obrirà la jornada serà «Síria des del front de guerra», en la qual el fotoperiodista Ricard García Vilanova relatarà les seues experiències i intentarà respondre a algunes de les incògnites al voltant de la guerra siriana, un conflicte que coneix de ben prop.

L’editora de la Revista 5W Anna Surinyach continuarà amb «Mediterrani, una trampa mortal per als migrants», en la qual la fotoperiodista freelance contarà les vivències viscudes en les seues cobertures de la crisi de refugiats i migrants del Mediterrani i respondrà a qüestions relatives a aquesta crisi humanitària.

Mònica Bernabé, la cap d’Internacional del diari ‘Ara’, serà l’encarregada de seguir la jornada amb «Ser reportera al país dels talibans». La periodista relatarà la seua experiència com a corresponsal a l’Afganistan entre els anys 2006 i 2014, un dels països més perillosos del món.

La jornada finalitzarà amb «Milicianes kurdes contra Estat Islàmic», en què David Meseguer explicarà el paper clau que han exercit les guerrilleres kurdes contra l’Estat Islàmic, un tema que coneix de primera mà gràcies a haver estat cinc vegades al territori del Kurdistan.

19.00 h III Trobada Infantil de Danses. Amb la participació de l’Associació Grup de Música i Danses La Sotà de Benicarló, Grup de Danses La Barsella de Xert, Grup de Danses Lo Cirilo d’Alcalà de Xivert i el Grup Folklòric les Camaraes de Vinaròs. Pl. de Sant Bartomeu. Organitza: Associació Grup de Música i Danses La Sotà de Benicarló.

21.00 h Concert. Intercanvi coral a càrrec del Cor da Capo i l’Orfeó Vinarossenc. Pl. Ajuntament. Organitza: Cor da Capo Benicarló.

Diumenge 10

10.00 h Dia de Portes Obertes. Clausura de la Campanya d’Hivern. Pavelló Poliesportiu Municipal. Organitza: Regidoria d’Esports.

19.30 h Actuació del grup de teatre de AFANIAS amb la representació de l’obra ‘El nombre de la Rosa’, dirigit per Rafa Sánchez. Auditori Municipal Pedro Mercader. Donatiu: 5 EUR, a benefici de l’associació AFANIAS de Benicarló. Organitza: Associació AFANIAS. Col·labora: Comissió de Treball de les Persones amb Discapacitat del Consell Municipal de Benestar Social i Regidoria de Cultura.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *