AGENDA CULTURAL BENICARLÓ

Comparteix aquest post...

Agenda cultural, del 16 al 20 de maig

Dimecres 16

11.00 h Marxa ciutadana per l’accessibilitat. Sortida des de la plaça de Sant Bartomeu. Organitza: Grup de Treball de les Persones amb Discapacitat del Consell Municipal de Benestar Social.

Dijous 17

10.30 h VI Setmana de la Ciència de Benicarló. La Ciència al Mercat. Alumnes de primària dels centres escolars de Benicarló presenten els seus experiments científics. Organitza: Regidoria de Cultura i ABACS.

11.00 h Campanya de sensibilització «Posa’t el cinturó». Centre urbà. Organitza: Grup de Treball de les Persones amb Discapacitat del Consell Municipal de Benestar Social.

17.00 h Inauguració de l’exposició del projecte «Canvia de moda» (fins al 27 de maig), exposició fotogràfica de GMB-Akash (fotògraf de Bangladesh). Mucbe. Organitza: CIAJ Benicarló.

17.30 h Vídeo-fòrum documental «The true cost», exposició projecte «Canvia de moda». Mucbe. Organitza: CIAJ Benicarló.

18.00 h Recitals de fi de grau professional dels alumnes de sisè curs de totes les especialitats instrumentals. Sala d’orquestra del Conservatori. Organitza: Conservatori Mestre Feliu.

18.30 h Inauguració de la XX Exposició d’Art Infantil (fins el 27 de maig). Mucbe. Organitza: CEIP Àngel Esteban, CEIP E. M. Ródenas, CEIP Marqués de Benicarló i CEIP Francesc Català.

19.00 h Inauguració de l’exposició de treballs dels alumnes dels Cicles Formatius de l’IES Ramón Cid (fins al 3 de juny). Edifici Gòtic. Organitza: IES Ramón Cid.

19.30 h VI Setmana de la Ciència de Benicarló. 19.30 hMarián García: «El moc radioactiu i altres neguits dels pares primerencs». Lloc: Saló d’actes de la Fundació Caixa Rural.

Divendres 18

10.30 h VI Setmana de la Ciència de Benicarló. La Ciència al Mercat. Alumnes de primària dels centres escolars de Benicarló presenten els seus experiments científics. Organitza: Regidoria de Cultura i ABACS.

19.00 h Inauguració de l’exposició de final de curs de l’Associació de la Dona (fins al 27 de maig). Mucbe. Organitza: Associació de la Dona i Regidoria de Cultura.

19.30 h VI Setmana de la Ciència de Benicarló. Miguel Ángel Sabadell: «El discret engany de les medicines alternatives». Saló d’actes de la Fundació Caixa Rural Organitza: Regidoria de Cultura i ABACS.

Dissabte 19

11.00h III Jornada «La diversitat ens enriqueix». Diversitat i diversió per a tots els públics amb contacontes, música, animació… Plaça de Sant Bartomeu. Organitza: Taula de Participació Ciutadana de Diversitat Funcional de Benestar Social.

18.00 h VI Setmana de la Ciència de Benicarló. Joan Bertrán Llavina: «De les polseres Candela a les aplicacions biomèdiques de les nanofibres».

En finalitzar la xarrada es farà s’entregarà el premi del I Concurs de Fotografia Científica organitzat per l’Associació ABACS. Saló d’actes de la Fundació Caixa Rural Organitza: Regidoria de Cultura i ABACS.

18.00 h Taller Familiar «Mandales i sons. Seurat i el Puntillisme». Places limitades amb inscripció prèvia. De 3 a 12 anys. Taller gratuït. Mucbe. Organitza: Regidoria de Cultura.

19.30 h VI Setmana de la Ciència de Benicarló. Julio Mayol: «El futur que ens porta la ciència i la tecnologia». Lloc: Saló d’actes de la Fundació Caixa Rural.

22.30 h VI Setmana de la Ciència de Benicarló. Javier Fernández Panadero: «Com Einstein per sa casa, la bricociència per a tots». Lloc: Saló d’actes de la Fundació Caixa Rural.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *