CAP DE SETMANA CULTURAL BENICARLÓ

Agenda cultural del cap de setmana, del 14 al 17 de desembre

Dijous 14
17.00 h Taller de formació sobre suport alimentari davant problemes de deglució: la disfàgia. A càrrec de Marta Roig. Exemples pràctics i estratègies bàsiques per afavorir l’alimentació en persones dependents. Adreçat a estudiants, tècnics cuidadors, familiars i persones interessades. Lloc: Saló d’actes de l’Edifici Irta. Organitza: Regidoria de Benestar Social.

19.00 h Taula rodona «La cooperació internacional, en primera persona». Diferents veus ens donaran a conèixer què ha sigut per a elles viure entre els desheretats i els sense veu. Participen: Mans Unides, Escoles Solidàries, Delwende i PROYDE. Saló d’actes de la Fundació Caixa Rural Organitza: Regidoria de Benestar Social.

Divendres 15
18.00 h I Concurs de Cuina del Ranxo Mariner. Organitza: Associació de la Dona Agricultora de Benicarló.

19.00 h Representació de la XX edició de ‘L’estel del Collet, Nadal a Benicarló’. Auditori Pedro Mercader. Organitza: Assoc. Cultural L’Estel del Collet. Col·labora: Regidoria de Cultura.

19.30 h Conferència i tertúlia «Noves guerres, drets humans i cultura de la pau», a càrrec d’Alejandro Pozo, investigador sobre la pau, conflictes armats, desarmaments i acció humanitària, i doctor en pau i conflictes amb una tesi sobre les noves guerres i els seus factors globals. Ha treballat com analista de conflictes armats i com a coordinador de projectes humanitaris, i ha realitzat anàlisis d’investigacions de terreny en diferents països en conflicte armat. És vicepresident del Centre d’Estudis per la Pau J. M. Delàs. Lloc: Saló d’actes de la Caixa Rural. Organitza: Regidoria de Benestar Social.

Dissabte 16
16.00 h Audició de la secció d’oboès de l’Escola de Música. Lloc: Local del carrer Cabanes, 16. Organitza: Assoc. Musical Ciutat de Benicarló.

17.00 h Competicions de natació. Control Promeses (Grup Nord). Categoria: Benjamí i Aleví. Lloc: Piscina Municipal. Organitza: Club Natació Benicarló.

19.00 h Representació de la XX edició de ‘L’estel del Collet, Nadal a Benicarló’. Auditori Municipal Pedro Mercader. Organitza: Assoc. Cultural L’Estel del Collet. Col·labora: Regidoria de Cultura.

19.30 h Audició de la secció de metalls de l’Escola de Música. Lloc: Local del carrer Cabanes, 16. Organitza: Assoc. Musical Ciutat de Benicarló.

Diumenge 17
8.00 h Concurs de pesca. Lloc: Escullera del Port. Organitza: Club de Pesca Deportiva El Mero.

9.30 h XXXVII Cros Ciutat de Benicarló. Sortida i arribada: Pistes d’Atletisme. Organitza: Club d’Atletisme Baix Maestrat.

9.30 h Cros escolar. Sortida i arribada: Pistes d’Atletisme. Organitza: Club d’Atletisme Baix Maestrat.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *