ENTREVISTA GEMMA PASQUAL ESCRIVÀ

Un mati amb @gemma_pasqual_escriva a #espaimariolanosllibreria

 

 

 

Un mati amb @gemma_pasqual_escriva a #espaimariolanosllibreria
Vols conèixer Gemma i parlar amb ella dels seus personatges? T’esperem dissabte 18 a les 12 hores a la llibreria EspaiMN de la mà de la gent del Club de Lectura Juvenil.
Entrada gratuïta!!! Vine a gaudir del plaer de compartir…

 

Gemma Pasqual i Escrivà (Almoines, La Safor, 1967) deixa la professió de comptable i informàtica per dedicar-se plenament a l’escriptura. És una dona compromesa amb la seva terra i el seu poble.

Des que inicia la trajectòria literària, l’any 1998, ha produït una obra per a nois i noies on destaquen el compromís social, els temes d’actualitat i els problemes quotidians dels joves, sempre des d’una perspectiva pedagògica i amb abundants referències literàries i cinematogràfiques. Publica, entre d’altres, Marina (2001), Et recorde, Amanda (2002) i L’últim vaixell (2004), guardonats tots ells amb el Premi Samaruc de literatura infantil i juvenil. Continua amb Quan deixàvem de ser infants, Vicent Andrés Estellés des del fons de la memòria (2005), La mosca, assetjament a les aules (2008), Premi Benvingut Oliver, Llàgrimes sobre Bagdad (2008), Premi Barcanova, La relativitat d’Anomenar-se Albert (2009), Premi Mallorca, El caçador de paraules (2011), Endevina qui (2012), Barça ou barzakh! (2012), Xènia, tens un WhatsApp (2014), La rosa de paper (2014), Premi Samaruc de literatura infantil i Xènia, #KeepCalm i fes un tuit (2015), entre altres.

Des de 2013 és vicepresidenta al País Valencià de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana. Des de 2015 és vicepresidenta d’Acció Cultural del País Valencià.

https://www.escriptors.cat/autors/pasqualg/pagina.php?id_sec=4377

Xènia, tens un WhatsApp
Autor/a: Pasqual Escrivà, Gemm
 

Estàs pendent tota l’estona del mòbil? Aguantes la respiració fins que no reps una resposta? Prioritzes un missatge de WhatsApp a qualsevol altra cosa?

La Xènia ho fa. Mira la pantalla totalment hipnotitzada. L’aparell li indica que en Carles està en línia. Espera impacient perquè aparegui a la part superior de la pantalla el gerundi del verb escriure. Li sembla sentir les campanetes. De tant que ho desitja, les té ficades al cap. No està boja, és amor, un sentiment nou per a ella, que tan aviat li fa volar mil papallones a l’estómac com la turmenta. En la seva vida res no és el que sembla, però ella, que sempre es queixa del final de les pel·lícules, aquesta vegada, que és la protagonista, està ben decidida a triar el final… O potser ho faràs tu?

 

La Núria, una jove vampira del nostre temps, acompanyada del seu avi, el comte Estruc, intenta desbaratar els plans malèfics d’uns malvats humans que es creuen d’una raça superior i volen apoderar-se del món.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *