Falles Benicarló 2019. Programa.

Comparteix aquest post...

Les Falles de Benicarló calfen els motors de cara als actes més multitudinaris de la festa.

Entre els actes més destacats del programa, el dissabte 9 de març té lloc la Cavalcada del Ninot, a partir de les 19.00 hores. La desfilada seguirà el mateix recorregut que els últims dos anys i començarà a la Cambra Agrària, continuarà per Francisco Pizarro, avinguda de Iecla, Méndez Núñez i Doctor Ferran i finalitzarà al carrer de Pius XII. En acabar, els casals obriran al públic.

Per al diumenge 10 de març està programada l’entrega dels premis dels ninots indultats i de les recompenses falleres.

El dilluns 11 de març es farà una mascletà de la Pirotècnia Tomás a València. L’alcaldessa, Xaro Miralles, el regidor de Festes i Falles, les falleres majors i la Junta Local Fallera acompanyaran els pirotècnics benicarlandos fins a la capital.

El dijous 14 de març, a partir de les 9.00 hores, passaran els sis membres del jurat per a avaluar els monuments. I a les 20.00 hores, s’entregaran els premis al Pavelló Poliesportiu i el divendres 15 de març es cremaran les falles dels centres socials i les dels centres educatius.

El dissabte 16 de març: comença el cicle de mascletaes, que tindran lloc els dies 16, 17, 18 i 19 de març a les 14.00 hores a la plaça de la Constitució. I enguany, com a novetat, hi haurà una mascletà nocturna dilluns per la nit, vespra de Sant Josep. Per la seua banda, el diumenge 17 de març és el dia de l’ofrena a la Mare de Déu de la Mar a partir de les 17.00 hores. Una vegada s’acabe l’ofrena, les falleres majors de Benicarló es desplaçaran a València per a participar en l’ofrena de flors a la Mare de Déu dels Desemparats.

Dimarts 19 de març, dia de Sant Josep, es farà una missa, un visita al Centre Geriàtric i, ja per la tarde, cremà de les falles infantils a partir de les 20.00 hores. Serà a les 22.30 hores quan cremaran les falles grans.

Programa 👇👇

https://www.ajuntamentdebenicarlo.org/r2h/files/23446.pdf

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *