GUANYADORS CONCURS MÚSICA DE CAMBRA

Guanyadors del XVII Concurs Internacional de Música de Cambra Ciutat de Vinaròs:

El quartet madrileny de saxofonistes Thesis, compost per Álvaro Arias, Carlos Ordoñez, Pablo Vigo i Roi Barros, s’ha alçat aquest 12 de novembre amb el primer premi del XVII Concurs Internacional de Música de Cambra “Ciutat de Vinaròs”, el qual compta amb una dotació de 2.500 euros.

En segon lloc ha quedat el quartet Ad Libitum, de Rafelbunyol, compost per Ferran Garcerà (clarinet / requinto), Cristina Lloret (clarinet), Gemma Guiot (clarinet) i Sergi Bayarri (clarinet baix). Finalment el tercer lloc ha tingut dos guanyadors: Artem Trio, d’Amsterdam, i el Trio Aquarel·les, de Pinoso, Alacant.

“Gràcies a Joventuts Musicals de Vinaròs, organitzadors d’aquest concurs, al jurat que ve a donar suport a aquest certamen, al treball realitzat des de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vinaròs i als participants que han format part d’aquesta dissetena edició d’un concurs que compta amb una gran trajectòria”, ha indicat l’alcalde de la localitat, Enric Pla, durant el tancament d’aquest esdeveniment que vol donar visibilitat i premiar els nous talents en la música de cambra a nivell internacional.

Després de rebre els diplomes i les ovacions del públic a l’Auditori Municipal, els guanyadors del certamen han ofert un concert per a tots els assistents, que han pogut tornar a vibrar amb la seua música.


 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *