LLIBRERÍA


Convençuda que només el coneixement ens fa lliures, Espai Mariola Nos és, més que un repte empresarial, un projecte vital. Una aposta en ferm pel que crec hauria de ser prioritari en una societat: el foment de la cultura a través del seu acostament i difusió.

I com a instrument base, el llibre. Amic que ens acull i ens acompanya en la nostra vida, fent vida. El llibre per viatjar, per cuinar, per vibrar, per entretenir, per conèixer, per enamorar, per regalar, per dedicar. El llibre que ens defineix i més tard, ens recorda qui érem. El que està en nosaltres en un moment puntual i el que no volem perdre per res del món. Els llibres del nostre voltant, com els nostres amics. Uns van i vénen tot i formar part de nosaltres, i altres es queden per sempre.

Espai Mariola Nos és el meu espai. En ell, el que m’agrada, el que em fa falta, el que vull. Un espai obert a tot aquell que pensi que el més proper és el que ens identifica i ens humanitza. Un espai per al llibre, l’art i la cultura en general. Un espai dinàmic, un lloc d’acollida no només virtual, sinó també real. Si em vols trobar, ja saps on sóc. Les portes, obertes de bat a bat. Apostem per l’abraçada. El meu espai, el teu espai.

 

El nostre compromís amb els clients és elevat. Pots deixar-te aconsellar, escollir entre els nostres llibres disponibles o demanar-lo per encàrrec i tenir-ho a les teves mans en 24/48 hores.

 

Telf: 964.788.669 C / Puríssima, 21 12500 Vinaròs Correu: espai@espaimariolanos.com

 

 

Un comentario sobre “LLIBRERÍA

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *