VICENT SANZ. AUDIOVISUALS PRESENTACIÓ «MÀXIMA DISCRECIÓ».

Comparteix aquest post...

ENTREVISTA I PRESENTACIÓ

 

 

Fotos: Espari Mariola Nos
Fotos: Espari Mariola Nos

CARTELVICENTSANZ

Vicent Sanz Arnau

Vicent Sanz Arnau (Traiguera, 1966) és professor d’institut. Ha escrit obres literàries de ficció i de no-ficció amb el Maestrat com a referent i paradigma d’un imaginari que té en la revisió de la memòria el seu camp d’acció.

És autor del recull de contes Cròniques perdudes (Edicions del Bullent, 1996), la novel·la Partida (Aeditors, 2008) i La Font de la Salut, publicat dins la col·lecció Íntims d’Edicions Saldonar el 2011. També ha participat com a coautor en el llibre gastronòmic La cuina de Traiguera (Onada, 2013) i en volums col·lectius d’autors ebrencs, d’entre els quals destacaClio assassina (Llibres de l’Índex, 2013).

Publica la novel·la negra Màxima discreció a la col·lecció Narratives d’Edicions Saldonar, la història trepidant d’un detectiu que es mou, al nord valencià i el sud català, entre la mentida oficial i la clandestinitat, que treballa a tant la peça empès per la voluntat d’alliberar-se del món desfet i anodí de la postguerra.

Màxima discreció

Edicions Saldonar

“Les víctimes directes del caos només eren això: víctimes. Tots els altres, com ell mateix, no feien res més que arrapar-se a l’instint de supervivència per intentar surar”.

Ramon Borrull no dubta a agafar qualsevol cas, per perillós que sigui. Perquè el que vol és espolsar-se la misèria de cada dia, i això és urgent. Un mort, una herència, un assassí que s’amaga, una societat que fa pudor de peix podrit, una peixatera de passat més que tèrbol… Sort que la Legió el va espavilar i que ara ja no li fa por res: ni els falangistes ni la Guàrdia Civil ni els maquis. Té un Citroën Traction Avant i una pistola Star «sindicalista», que sol fer servir per treure’s de davant els que li fan nosa. Hi ha molts diners a guanyar i la irrefrenable atracció de l’aventura.

La història trepidant d’un detectiu que es mou, al nord valencià i el sud català, entre la mentida oficial i la clandestinitat, que treballa a tant la peça empès per la voluntat d’alliberar-se del món desfet i anodí de la postguerra. Un heroi anònim que es belluga amb la màxima discreció entre bastidors en una societat subalterna i castigada.

https://www.espaimariolanos.cat/espai-mariola-nos/

Col·labora:

http://www.rafellocristalero.es/

https://www.facebook.com/camassita/?fref=ts

https://www.facebook.com/lavina.bodegavinaros?fref=ts

https://www.facebook.com/peluqueria.tyt?fref=ts

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *