Agenda Cultual Benicarló de l’11 al 14 d’abril

Comparteix aquest post...

Dijous 11

18.00 h Coses de família. Espai de trobada per a pares i mares. Capítol 3: Aprenent. Per a pares i mares amb fills/es entre 6 i 12 anys. L’etapa tranquil·la? És el moment d’aprendre els aspectes essencials de la personalitat: autoestima, comunicació i hàbits de vida. Com fem que la família facilite l’adquisició d’aquestes habilitats? Activitat gratuïta. Sala de premsa del MUCBE. Organitza: Regidoria de Benestar Social. 

18.00 h Inauguració de l’exposició «275 anys construint la memòria d’un poble. Església de Sant Bartomeu de Benicarló (1724-1743)». Església de Sant Bartomeu. Organitza: Regidoria de Cultura. 

Divendres 12

19.00 h Inauguració de l’exposició i entrega de premis del XXVI Concurs Local de Primavera de Dibuix i Pintura (exposició fins al 12 de maig). Mucbe. Organitza: Regidoria de Cultura. 

22.00 h Teatre. La Big Band Basket Beat barcelona presenta ‘Basket beat, un nosaltres abans que un jo’. Veus, percussions, teclats, instruments de vent i un sorprenent tubòfon vesteixen el ritme trepidant i corporal de les pilotes que només volen revisar el paper de les nostres institucions i, sobretot, celebrar que l’educació, la cultura i la responsabilitat de fer un món millor ens pertany a tots. 

Una obra interpretada per Josep M. Aragay, Alba Atcher, Berta Baliu, Marina de la Maza, Oumayma El Hichou, Anamí Freitas, María Gómez, Rubén Gómez, David Karim Djilali, Raúl Pérez, Isma Safraoui iDavid Sitges-Sardà .Direcció: DavidMartínez. Direcció musical:David Sitges-Sardà. Preu: 10 euros. Auditori Pedro Mercader. Organitza: Regidoria de Cultura. 

Dissabte 13

10.30 h Visita dinamitzada al Poblat Iber del Puig de la Nau a càrrec de l’empresa Aur Art i el Mucbe. Places limitades amb inscripció prèvia al Mucbe, telèfon 964 46 04 48. Preu: 2 EUR. Inici de la visita: Poblat Iber del Puig de la Nau. 

Duració estimada: 2 h. La visita al jaciment es realitzarà dinamitzada, amb l’escenificació de diversos espais del poblat per explicar la vida quotidiana dels habitants del jaciment en l’època dels ibers. Organitza: Regidoria de Cultura. 

11.00 h Jornada d’art i expressió amb ulleres morades (fins a les 22.00 hores). Pintura d’un mural participatiu en commemoració del Dia de la Dona,concert d’Herba Negra (rap electrònic en valencià) i altres activitats d’animació familiar durant el matí i la vesprada. Activitat gratuïta per a tots els públics. Plaça de Santa Maria. Organitza: Regidoria de Benestar Social. 

18.00 h Taller familiar «Fes un atrapa-somnis». Places limitades amb inscripció prèvia al Mucbe, al telèfon 964 460 448 o correu electrònic: correu.mucbe@ajuntamentdebenicarlo.org. De 3 a 10 anys.Taller gratuït. Lloc: Mucbe. Organitza: Regidoria de Cultura. 

18.00 h Concert de solistes per la Banda de Música Ciutat de Benicarló. Auditori Pedro Mercader. Organitza: Assoc. Musical Ciutat de Benicarló. 

18.30 h Biblioteca de Cuerdas y Nudos de J. Antonio Portillo. 

No és una instal·lació d’art contemporani. Ni tampoc un espectacle teatral. O potser sí. La Biblioteca de cuerdas y nudos ho és tot. José Antonio Portillo ens convida a entrar en una estructura circular de fusta que guarda manuscrits sense publicar, textos, partitures, dissenys i objectes trobats a les escombraries, i ficats en cilindres plens de missatges de cordes i nusos. És un diàleg de silenci entre la mirada de l’espectador i els objectes que habiten aquesta estructura. 

Capella del Mucbe. Aforament limitat a 35 persones. Públic familiar a partir de 6 anys. Inscripció prèvia al Mucbe, al telèfon 964 460 448 o correu electrònic: correu.mucbe@ajuntamentdebenicarlo.org Organitza: Regidoria de Cultura. 

20.00 h Biblioteca de Cuerdas y Nudos de J. Antonio Portillo. 

Capella del Mucbe. Aforament limitat a 35 persones. Públic familiar a partir de 6 anys. Inscripció prèvia al Mucbe, al telèfon 964 460 448 o correu electrònic: correu.mucbe@ajuntamentdebenicarlo.org Organitza: Regidoria de Cultura. 

18.00 h Concert de solistes per la Banda de Música Ciutat de Benicarló. Auditori Pedro Mercader. Organitza: Assoc. Musical Ciutat de Benicarló. 

Diumenge 14

12.00 h Concert de Diumenge de Rams a càrrec de la Banda Juvenil i el Cor de l’Escola de Música. Músiques dels anys 70 i 80. Plaça de Sant Joan. Organitza: Assoc. Musical Ciutat de Benicarló. 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *