Agenda cultural Benicarló 22 a 24 març

Comparteix aquest post...

Divendres 22

16.00 h Taller de formació sobre noves masculinitats. Si cada individu porta implícit una formació de gènere, per què només escoltem parlar les dones quan abordem aquesta temàtica? Què podríem dir de les particularitats en la construcció del gènere masculí? A càrrec de David Kaplun, antropòleg, formador i investigador en gènere, violència i diversitat i membre Actiu de l’Associació AHIGE, juntament amb Carolina Pulido Castro, sociòloga, educadora social i experta en violències masclistes.

Activitat gratuïta. Horari: Divendres, de 16.00 h a 19.00 h i dissabte, de 10.00 h a 14.00 h i de 16.00 h a 19.00 h. Duració: 10 h. Casal Municipal de Benicarló. Organitza: Regidoria de Benestar Social.

19.30 h Cine fòrum: passe del documental ‘Las que faltaban’ realitzat pel grup de música Mafalda, on es reivindica la figura de la dona en el món de la música. Activitat gratuïta. Lloc: 1a planta de l’Edifici Gòtic. Organitza: Regidoria de Benestar Social

Dissabte 23

10.00 h Taller de formació sobre noves masculinitats. Si cada individu porta implícit una formació de gènere, per què només escoltem parlar les dones quan abordem aquesta temàtica? Què podríem dir de les particularitats en la construcció del gènere masculí? A càrrec de David Kaplun, antropòleg, formador i investigador en gènere, violència i diversitat i membre Actiu de l’Associació AHIGE, juntament amb Carolina Pulido Castro, sociòloga, educadora social i experta en violències masclistes.

Activitat gratuïta. Horari: Divendres, de 16.00 h a 19.00 h i dissabte, de 10.00 h a 14.00 h i de 16.00 h a 19.00 h. Duració: 10 h. Casal Municipal de Benicarló. Organitza: Regidoria de Benestar Social.

18.00 h Taller familiar «Coneixem Marta Minujín. Taller de polseres». Places limitades amb inscripció prèvia al Mucbe, al telèfon 964 460 448 o correu electrònic: correu.mucbe@ajuntamentdebenicarlo.org. De 3 a 10 anys. Taller gratuït. Mucbe. Organitza: Regidoria de Cultura.

18.00 h Vetllada de boxa. Pavelló Poliesportiu, pista annexa interior. Organitza: Club Deportivo 8 Onzas Benicarló.

18.00 h Isamota Faralènia. I Biennal Santos de Música Contemporània. «De Cage a Santos» conferència concert a càrrec de Juanjo Villarroya i Victor Àvila. Auditori Pedro Mercader.

Entrada gratuïta. Organitza: Regidoria de Cultura i Associació Cultural Diabolus.

19.30 h Isamota Faralènia . I Biennal Santos de Música Contemporània. Tenían 20 años y estaban locos tuba electrònica i poesia a càrrec d’Edu Ruano i Begoña Zamacona. Auditori Pedro Mercader. Entrada gratuïta. Organitza: Regidoria de Cultura i Associació Cultural Diabolus.

Diumenge 24

11.00 h Isamota Faralènia. I Biennal Santos de Música Contemporània. «El cotxe de Santos» Instal·lació (Fins les 13.00h ). Auditori Pedro Mercader. Entrada gratuïta. Organitza: Regidoria de Cultura i Associació Cultural Diabolus.

17.00 h Isamota Faralènia. I Biennal Santos de Música Contemporània. «El cotxe de Santos» Instal·lació (Fins les 19.00h ). Auditori Pedro Mercader. Entrada gratuïta. Organitza: Regidoria de Cultura i Associació Cultural Diabolus.

19.30 h Isamota Faralènia . I Biennal Santos de Música Contemporània. Parallax.Acció musical a càrrec de Laura Villar, Fàtima Hidalgo. Auditori Pedro Mercader. Entrada gratuïta. Organitza: Regidoria de Cultura i Associació Cultural Diabolus.

===

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *