AGENDA CULTURAL CAP DE SETMANA BENICARLÓ

Comparteix aquest post...

Agenda cultural del cap de setmana

Dissabte 16

15.00 h Competicions de natació. Control Provincial. Trofeu Benicarló. Piscina Municipal. Organitza: Federació de Natació Comunitat Valenciana i Club de Natació Benicarló.

19.00 h Visita teatralitzada pel centre històric, a càrrec de l’empresa Aur-Art (visita en castellà).

La teatralització consistirà en la recreació de diferents escenes pel centre, on s’escenificaran fets històrics que han estat rellevants per a Benicarló, com ara l’atorgament de la Carta Pobla per Jaume I, el Títol de Vila o escenes i situacions de les diferents guerres (Successió, Independència i Carlistes). Inici de la visita: Davant de l’Ajuntament. Inscripció prèvia al Mucbe, tlf. 964 46 04 48. Preu: 2 EUR. Organitza: Regidoria de Cultura.

19.00 h Recital. ‘Bro’ amb Jordi Vigueras i Leo Tejedor. Claustre del Mucbe. Organitza: Ateneu Cultural de Benicarló.

20.30 h Musical. ‘Lovestruck‘ a càrrec del club de ball esportiu Madison. Auditori Pedro Mercader. Organitza: Club de ball esportiu Madison.

Diumenge 17

09.00 h II Campionat de Tennis Taula (parelles). Pavelló Poliesportiu Municipal. Organitza: Club Tennis Taula Benicarló.

11.00 h XXIII Edició de Fons Nets. Platja del Morrongo. Organitza: Club d’Activitats Subaquàtiques Mare Nostrum Benicarló.

12. 00 h Audició a càrrec dels alumnes de l’aula d’oboè de l’Escola de Música. Seu de l’Escola de Música. Organitza: Assoc. Musical Ciutat de Benicarló.

19.00 h Concert. Concert a càrrec del Coro Gregoriano La Salle-Benicarló junt al Cor de Veus Blanques i a l’Orquestra Clàssica de Benicarló (OCB) al voltant de la delicada i complexa obra del romanticisme alemany amb l’obra Psalm 42 de F. Mendelssohn. Completen el programa el Magnificat de J. Pachelbel i Psalm 150 de C. Franck. Direcció: Josvi Arnau. Lloc: Magatzem de la Mar. Organitza: Regidoria de Cultura, Assoc. Antics Alumnes de la Salle i OCB.

19.00 h Musical. ‘Lovestruck’ a càrrec del club de ball esportiu Madison. Auditori Pedro Mercader. Organitza: Club de ball esportiu Madison.

19.00 h Visita teatralitzada al Poblat Iber Puig de la Nau, a càrrec de l’empresa Aur-Art (es faran dos grups, un en castellà i un en valencià). Inscripció prèvia al Mucbe, tlf. 964 46 04 48. Preu: 2 EUR. La teatralització consistirà en l’escenificació del que era el dia a dia dels habitants del jaciment, on es podrà dialogar amb el pintor, la teixidora, els comerciants, els forners i, fins i tot, els guàrdies o la sacerdotessa que habitaven el poblat. Inici de la visita: Poblat Iber Puig de la Nau. Organitza: Regidoria de Cultura.

20.30 h Concert. Intercanvi de la Banda Juvenil Ciutat de Benicarló i la Banda Jove d’Onda. Plaça Ramón Llull. Organitza: Assoc. Musical Ciutat de Benicarló.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *