Agenda cultural, del 4 al 7 d’abril. Benicarló

Comparteix aquest post...

Dijous 4 

18.30 h Contacontes «La història interminable» (40é aniversari de la publicació i setmana del Dia del Llibre Infantil). Biblioteca Manel Garcia Grau. Organitza: Regidoria de Cultura. 

18.00 h Taula redona «Dones amb discapacitat: un repte per a la igualtat». Amb la participació de la Comissió de Treball de les Persones amb Discapacitat, COCEMFE-Maestrat i Plena Inclusió. Activitat gratuïta. Lloc: 1a planta de l’Edifici Gòtic. Organitza: Regidoria de Benestar Social. 

Divendres 5

19.15 h Taller col·loqui al voltant de gènere i mitjans de comunicació.Com es representen les dones i els homes als mitjans de comunicació? Quin és el tractament que fan de la violència de gènere? Ponent: Violeta Tena Barreda, periodista. Lloc: Saló d’actes de la Fundació Caixa Benicarló.Organitza: Regidoria de Benestar Social. 

20.0 0h Dotze hores de cançó improvisada al Maestrat.Edifici Gòtic. Conferència d’apertura de les 12 hores de cançó improvisada al Maestrat, a càrrec de Josep Vicent Frechina.Edifici Gòtic. Organitza: Regidoria de Cultura. 

Dissabte 6

9.30 h Tirades de compak sporting. Camp de Tir Municipal La Basseta. Organitza: Club de Cazadores San Huberto. 

10.30 h Xarrada «Educació sexual infantil: segona infància i adolescència»,a càrrec d’Alma García. Seu de l’Associació (c. delDoctor Coll, 10). Imprescindible la inscripció prèvia al tel. 656 25 77 23. Organitza:Assoc.de Maternitat i Criança. 

12.00 h Dotze hores de cançó improvisada al Maestrat. Mercat Municipal de Benicarló. Punt de trobada. Cantadors i participants. Glosada lliure. Organitza: Regidoria de Cultura. 

16.45 h Futbol. Regional Preferent- Gr. 1r CD Benicarló vs. CD Burriana A. Camp de Futbol Municipal Àngel Pitxi Alonso. Organitza: CD Benicarló. 

17.00 h Dotze hores de cançó improvisada al Maestrat. Convent de Sant Francesc o Museu de la Ciutat de Benicarló. Mostra de glosa menorquina i de cant valencià. Organitza: Regidoria de Cultura. 

18.15 h Dotze hores de cançó improvisada al Maestrat. Església Parroquial i Casa de la Baronesa, seu actual de l’Ajuntament. Mostra de glosa mallorquina i corrandistes catalans. Organitza: Regidoria de Cultura. 

19.15 h Concert a càrrec de l’Orquestra Clàssica de Benicarló. L’OCB ens ofereix Les quatre estacions d’Antonio Vivaldi, 4 concerts per a violí i orquestra dividits en 3 parts que ens porten a les característiques que defineixen cadascuna de les estacions de l’any: primavera, estiu, tardor i hivern. Magatzem de la Mar. Organitza: Regidoria de Cultura. 

19.30 h Dotze hores de cançó improvisada al Maestrat. Casa del Marqués de Benicarló. Mostra d’albades del Maestrat i de jotes de Tortosa. Organitza: Regidoria de Cultura. 

19.30 h Concert a càrrec de l’OCB dirigida per Josvi Arnau. Magatzem, de la Mar. Organitza: Regidoria de Cultura. 

20.45 h Dotze hores de cançó improvisada al Maestrat. Casa Bosch, a la plaça del Mercat Vell. Mostra de glosa de tots els territoris. Organitza: Regidoria de Cultura. 

Diumenge 7

9.00 h Competicions de natació. Jocs Esportius (Grupo Norte). Categories alevina i benjamina. Piscina Municipal. Organitza: Club Natació Benicarló. 

12.00 h Inauguració de l’Exposició de Motius de Setmana Santa (fins al 20 d’abril). Edifici Gòtic. Organitza: Junta Local de Setmana Santa i Regidoria de Cultura. 

18.00 h Bàsquet. Lliga EBA. Sènior m. CB Benicarló vs. UCAM Murcia. Pavelló Poliesportiu Municipal – Pista Central. Organitza: Club Baloncesto Benicarló. 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *