"AILLATS, LA MEMÒRIA DE COLUMBRETES"

«AILLATS, LA MEMÒRIA DE COLUMBRETES»

Comparteix aquest post...

«AILLATS, LA MEMÒRIA DE COLUMBRETES».  El Vinaròs en curt naix l’any 2006, dintre del cicle de curtmetratges Agustí Comes i ho fa amb la voluntat d’estimular i donar a conèixer aquells treballs que d’alguna manera tenen a veure amb el nostre poble, Vinaròs. El premi el decideix el jurat del cicle de curtmetratges i està patrocinat per la Fundació Caixa Vinaròs amb una dotació de 600 €.
Enguany i per unanimitat, el jurat va decidir atorgar el premi al documental “Aïllats.La memòria de les columbretes” de Patricia Gonzàlez, Eva Mestre, Xavi del Señor i Fernando Ramia. Un projecte audiovisual, en forma de documental, sobre els sentiments dels habitants de l’arxipèlag de les illes Columbretes i alguns esdeveniments destacats que han tingut lloc en les illes des que van començar a estar habitades l’any 1856. Un document molt entranyable.

Com hi va haver gent que no va poder accedir a l’auditori Carles Santos de Fundació Caixa Vinaròs per veure el documental, el proper divendres 16 d’octubre tornaran a projectar-lo. L’accés és lliure. Recordem que l’aforament està limitat a la capacitat del local.

https://www.espaimariolanos.cat/fundacio-caixa-vinaros/

Lloc

Localització: Fundació Caixa Vinaròs
Carrer: Socors 64
CP: 12500
Població: Vinaròs
Província: Castelló

La Fundació Caixa Vinaròs, constituïda a l’abril del 2000, te com objectiu primordial organitzar tot tipus d’actes destinats a la promoció cultural. La Fundació Caixa Vinaròs, és una institució cultural dependent de l’entitat bancària Caixa Rural Vinaròs.

Constituïda a l’abril del 2000, el seu objectiu primordial és organitzar tot tipus d’actes tendents a la promoció cultural.

La Fundació Caixa Vinaròs, realitza les seues activitats utilitzant les infrastructures de què disposa, sense oblidar les diferents actuacions realitzades en altres punts de la nostra ciutat.
Està oberta al públic de dimarts a dissabtes de les 17:30 h a les 20:30 h

Ubicada en el centre de la ciutat, està equipada per a exposar tot tipus de disciplines artístiques. Però aposta majoritàriament per l’art contemporani. Per a la seua programació, hem reunit un elenc de professionals procedents de diferents modalitats artístiques, que ens assessoren: ceramistes, pintors, escultors, …

La nostra aposta compren tant autors consolidats, com joves promeses. Sempre deixem un buit en la nostra programació per a  joves valors.

https://www.espaimariolanos.cat/fundacio-caixa-vinaros/

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *