AULA DE TEATRE TANCA EL CURS AMB L’ESTRENA DE TRES OBRES

Comparteix aquest post...

Aula Teatre tanca el curs amb l’estrena de tres obres

Aquest cap de setmana l’Auditori Municipal acollirà la primera actuació amb la representació de Salem per part del grup Terratrèmol

Vinaròs, 23/05/2018

El teatre serà el protagonista a Vinaròs, durant els propers caps de setmana, amb l’estrena de les obres que ha preparat al llarg del curs els alumnes de l’Aula Teatre dirigits per Toni Guillot. Segons ha destacat una més vegada els actors han treballat de forma molt intensa per preparar les obres, demostrant que tot i no ser professionals tenen un gran talent per a la interpretació.

La primera obra es representarà aquest cap de setmana 25, 26 i 27 de maig amb Salem, per part del grup Terratrèmol. Es tracta de l’adaptació de l’obra escrita per Arthur Miller Les bruixes de Salem, amb els judicis i les persecucions que van patir les dones a finals del segle XVII als Estats Units. El director Guillot comentava que «en total hi haurà 16 alumnes en escena i a més l’obra també suposarà una al·legoria a l’actual situació social i política».

La segona obra s’estrenarà el primer cap de setmana de juny, els dies 1, 2 i 3, amb la representació del Cyrano de Bergerac, a càrrec dels alumnes del grup Els figurants. En aquest cas, es tracta de l’adaptació d’aquest clàssic francès escrit per Edmond Rostand amb les aventures i desventures d’un soldat poeta. Guillot destacava que «els alumnes han hagut de treballar una obra en vers amb les dificultats que això suposa, però tot i així assegurava que han fet un gran treball i el públic podrà gaudir d’aquest clàssic francès».

La tercera estrena serà els dies 15, 16 i 17 de juny amb El Vagón de Calais per part del grup Les Mil i Una. Es tracta de l’adaptació de la coneguda novel·la Asesinato en el Orient Express escrita per Agatha Christie, una obra de misteri on res és el que sembla i l’autor de l’homicidi no es descobreix fins al final.

Guillot feia una valoració molt positiva de l’Aula Teatre destacant que els alumnes han demostrat una gran passió per la interpretació, assegurant que el públic podrà gaudir de les obres que s’han preparat.  Per la seva banda, el regidor de Cultura, Marc Albella, agraïa el treball de Guillot i afegia que «sobretot s’ha buscat un salt qualitatiu del teatre perquè les obres també formen part de l’agenda cultural de Vinaròs».

Les entrades per assistir a les obres es poden aconseguir de forma anticipada a l’Auditori Municipal de dimarts a diumenge de 18h a 21h al preu de 5€.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *